Over ons

Bedrijfsprofiel

Bufferblock BV is opgericht door co-founders Dorian Hill en Aroen Mughal.
Bufferblock BV en Hillblock BV waren werkmaatschappijen van Hill Innovations BV. Hill Innovations BV bedenkt en ontwikkelt diverse Deltatechnologische producten ten behoeve van de waterveiligheid. Eind 2023 is Bufferblock BV overgenomen door Berding beton Nederland. Onder dit moeder bedrijf valt onze producenten Noppert beton (Sumar), Leicon concrelit (Steenwijk) en Facade beton (Maastricht). Bij elk van deze productielocaties is het mogelijk om meer informatie vinden over het inmiddels uitgebreide assortiment van Bufferblock. 
Binnenkort volgt er meer informatie over de diverse formaten van Bufferblock en de beDrain. Daarnaast zijn er eenvoudig aansluitbare elementen voor waterzuivering en hergebruik beschikbaar. (Informatie volgt). 

Missie

De klimaatbestendigheid en waterkwaliteit van steden verbeteren door efficiënte en duurzame waterbergingsoplossingen te creëren.

 
Visie

Bufferblock streeft er naar om bij te dragen aan de Nederlands expertise op het gebied van Deltatechnologie door innovaties te creëren die de  steden over de wereld beschermen tegen wateroverlast en hittestress.

 
Duurzaamheid

Bufferblock stelt hoge eisen aan duurzaamheid door toepassing van innovatieve, robuuste en duurzame materialen.